|
Tu sie nic nie dzieje!!! |
| Autor |
Wiadomość |
lol [Usunięty]
|
Wysłany: 2005-09-03, 09:12 Tu sie nic nie dzieje!!!
|
|
|
Może admin pogadałby o tym aby linka do tego forum dać na OFICJALNEJ STRONIE MALANOWA?? Co wy na to?? Bo tak to tu sie nic nie dzieje. i proponuje tez adminowi aby zrobil jakis alias który bedzie łatwy do zapamiętania. np prv, xt lub abc. |
|
|
|
 |
borek
Administrator admin

|
Wysłany: 2005-09-03, 10:25 Jaki tu spokoj, nic sie nie dzieje... www.malanow.fuks.pl
|
|
|
W Malanowie tez nic sie nie dzieje, wiec o czym tu pisac... choc i tak ladnie sie ruszylo.
Jesli chodzi o link do tego forum na oficjalnej, ja nie jestem przeciwny, wręcz przeciwnie, nie mam nic na przeciwko; choc nie zabiegam o to.
Co do aliasu, kiedys mialem zrobic, rozeszlo sie po kosciach, zatem nie odkladając na pozniej, jest: www.malanow.fuks.pl
Zamieszcze info na stronie w wolnej chwili. - Pozdrawiam
No i oczywiscie, nie ja tu jestem od wymyslania tematow, tylko Wy! |
|
|
|
 |
pipi
Gość
|
Wysłany: 2006-03-12, 20:02
|
|
|
| I co? Nic? |
|
|
|
 |
lol [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-03-12, 21:56
|
|
|
| nic;p |
|
|
|
 |
Varg
|
Wysłany: 2006-12-21, 18:15
|
|
|
absolunie nic !!! zlozylem temat o GLPN 3 tygodnie temu i jestem w szoku, bo sam sobie musze odpisywac ludzie przeciez klawiatura nie gryzie,a stwierdzenie ze w Malanowie nic sie nie dzieje uwazam za przesadne. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Portal www.malanow.info; Admin: e'mail lub gg# 12033  | |
|